Kiinteistön turvapalvelut


Nuku rauhassa, me valvomme.

Ennaltaehkäisevällä valvonnalla turvaamme kiinteistösi
ympäri vuorokauden.
Palvelukeskuksemme päivystää 24/7,
jotta sinä saisit nukkua paremmin.


Tarjoamme kokonaisvaltaisia, kustannustehokkaita ja innovatiivisia turvapalveluita sekä yksityisille, että julkiselle sektorille. Olemme luotettava kumppani riskienhallinnan ja turvallisuuden kehittämisessä.

Korkealaatuisen kameravalvonnan avulla näemme mitä kiinteistössäsi tapahtuu. Kiinteistöteknisten- ja turvallisuusjärjestelmien hälytykset siirtyvät nopeasti sekä luotettavasti tietoomme ja reagoimme niihin välittömästi. Kulunvalvonnalla pystymme seuraamaan kiinteistösi kulkutapahtumia hyvin tarkasti. Laaja palveluvalikoimamme käsittää myös kiinteistöautomaation, jonka avulla kehitetään kiinteistösi energiatehokkuutta.

Kiinteistöturvapalvelut tuotamme yhteistyössä valtakunnallisen K2 Turvapalvelut Oy:n kanssa.

Kiinteistöjen turvapalvelut

  • Kamera- ja kuvavalvonta
  • Hälytysvalvonta
  • Tiedonsiirto- ja linjavalvonta
  • Kulunvalvonta- ja lukituspalvelu
  • Kiinteistöautomaatio
  • Raportointi
  • Asiantuntija- ja koulutuspalvelut

Henkilökohtainen palvelu
lähellä sinua.

Palvelemme yli
30 toimipisteessä
ympäri Suomea.


VALITSE SINULLE SOPIVAT RATKAISUT


 

Kamera- ja kuvavalvonta

Hälytyksen sattuessa näemme, mitä kiinteistössä todella tapahtuu ja toimimme tilanteen vaatimalla tavalla. Liiketunnistimin varustetut tallentavat kamerat yhdistettynä palvelukeskuksen valvontapalveluihin tarjoavat kokonaisvaltaisen turvan kiinteistöllesi. Meiltä saat kamerat, järjestelmän suunnittelu- ja asennuspalvelut sekä 24/7 kuvavalvontapalvelut.

 

 

 

Hälytysvalvonta

Palvelukeskuksemme päivystää 24/7 ja reagoi hälytyksiin toimeksiantosopimuksen mukaisesti, kun kiinteistössä tapahtuu jotain tavanomaisuudesta poikkeavaa. Ammattitaitoinen henkilöstömme analysoi hälytystiedon ja ryhtyy välittömästi tarvittaviin toimenpiteisiin. Palveluun voidaan liittää murtohälytys-, kulunvalvonta-, palovaroitin- ja talotekniset järjestelmät, kylmälaitteet sekä hissit.

 

 

 

Tiedonsiirto- ja linjavalvonta

Tiedonsiirtopalvelumme avulla palo-, murto-, kuva- ja muiden kiinteistöteknisten järjestelmien hälytykset siirtyvät valvottua linjaa pitkin nopeasti ja luotettavasti palvelukeskukseemme. Se mahdollistaa myös kiinteistön turvallisuusjärjestelmien ja kiinteistöautomatiikan etäkäytön sekä tarkat ilmaisinkohtaiset hälytyksensiirrot tai langattomat siirto- ja reitityspalvelut.

 

 

 

Kulunvalvonta- ja lukituspalvelu

Kulunvalvonnalla pystytään rajaamaan kiintestöön pääseviä henkilöitä ja tarvittaessa rajoittamaan kulkua sisätiloissa. Kaikki kulkutapahtumat kirjautuvat lokiin, josta niitä on helppo seurata ja tarkastella esimerkiksi tietyn oven, päivän tai kellonajan mukaan. Järjestelmä mahdollistaa myös tarkan ja helppokäyttöisen työajanseurannan sekä monipuoliset integraatiot.

Kiinteistöautomaatio

Kiinteistöautomaation avulla optimoimme kiinteistösi energiaa kuluttavat toiminnot, kuten lämmityksen, valaistuksen ja ilmastoinnin. Valvomme automatiikan toimintaa ja koostamme sinulle puolueettoman seurantaraportin, jonka avulla voit seurata muun muassa kiinteistösi energiatehokkuutta ja huoltoliikkeiden laskutusta. Lisäksi hoidamme huoltokutsujen tilaukset, teemme vasteaikaraportit ja huolehdimme turvallisesta tietoliikenneyhteyksistä.

Raportointi

Systemaattisen seurannan ja jatkuvan raportoinnin avulla saat tiedon järjestelmissä ja valvotuissa kohteissa ilmenneistä tapahtumista ja poikkeamista.

Asiantuntija- ja koulutuspalvelut

Kokeneet asiantuntijamme ovat palveluksessasi kaikissa rieskienhallinnan ja turvallisuuden kehittämisen kysymyksissä.


Yhteistyössä

k2-turvapalvelut-logo