ICT Infrapalvelut

Tarpeidesi mukaan, tarvitsetpa sitten ympäristösi ICT-ylläpitoa, projektikohtaista asiantuntijapalvelua tai vaikka kumppania koko ICT-infran ulkoistamiseksi.

ICT-infrapalvelut

Haluaisitko ulkoistaa ICT-ympäristösi suunnittelun, asennuksen ja ylläpidon? Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin mitoitettuja ICT-infraratkaisuja, joilla voit varmistaa, että ICT-ympäristösi on aina ajan tasalla ja toimii tehokkaasti kaikissa tilanteissa.

Palvelumme kattavat esimerkiksi IT-suunnittelun, jonka avulla löydämme liiketoimintaasi parhaiten tukevat laite- ja ohjelmistoratkaisut. IT-asentajamme varmistavat, että laitteet saadaan vaivattomasti käyttöön. Suunnittelemme ja rakennamme myös toimivat atk-verkot, olipa kyseessä sitten laajempi uudistus tai toimiston lähiverkon muutos.
Yhteydenottopyyntö

  • Laitetoimitukset ja asennuspalvelu
  • Ict-ympäristön suunnittelu ja vakiointi
  • Palvelinlaitteistot ja niiden ylläpito
  • Tietoturvaratkaisut
  • Koulutus

Edut sinulle

Laitteiden koko
elinkaari hallitusti

Huolehdimme ICT-infrastasi kokonaisvaltaisesti. Infrapalveluiden avulla varmistat IT-ympäristösi perustan toimivuuden ja jatkuvuuden.

Suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon

Asiantuntijatiimimme huolehtivat  ICT-ympäristöstänne kokonaisvaltaisesti koko elinkaaren ajan, jotta voitte itse keskittyä liiketoiminnan ytimeen.

 Tietoturvallinen infra

Liiketoimintasi jatkuvuuden turvaamiseksi tarvitset nykyaikaisen, oikein suunnitellun, joustavan ja ammattitaidolla ylläpidetyn tietoturvainfrastruktuurin.

Pohjanmaan IT Oy

Puh. 044-5215002

info@pohjanmaanit.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Asiakkuudet yrityksen hallussa

CRM-järjestelmä tuo tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä asiakkuudenhallintaan ja myyntiin.

Tutustu

Data on yrityksesi pääomaa

Konesali palvelumme ovat kokonaisuudessaan Suomessa tuotettu ja ylläpidetty palvelukokonaisuus. Taltioimme halutessasi kaiken datan Suomessa sijaitseviin tietovarastoihin.

Tutustu